20/7/16

Μια Μεγάλη Σκακιστική Γιορτή στα Γιάννενα!!

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η σκακιστική γιορτή του Σκακιστικού Συλλόγου Ιωαννίνων στις 15-16 Ιουλίου. Στις 15 Ιουλίου, στην αίθουσα Δημήτρης Χατζής, ο Γκραν Μαιτρ και Πρωταθλητής Ελλάδος Σπύρος Σκέμπρης αντιμετώπισε πάνω από 50 μικρούς αλλά και μεγάλους φίλους του πνευματικού αθλήματος του σκακιού. Οι αγώνες έγιναν σε πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και όλοι απόλαυσαν αυτή τη μοναδική εμπειρία! Ισοπαλίες απέσπασαν οι ταλαντούχοι νεαροί Μιράντα Γιούτσου και Βασίλης Γιούτσος, όπως επίσης και η Ευγενία Πατσέλη. Τη μοναδική νίκη σημείωσε ο προπονητής του Σκακιστικού Συλλόγου Ιωαννίνων Αλέξανδρος Μπενάτσης!
Στις 16 Ιουλίου στο Σκακιστικό μας Σύλλογο, Αγίας Μαρίνας 58, έγινε πραγματοποιήθηκε η διάλεξη του Γκραν Μαιτρ και Πρωταθλητή Ελλάδος Σπύρου Σκέμπρη. Το πρώτο μέρος της διάλεξης ήταν αφιερωμένο στους μικρούς μας σκακιστές, που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν βαθύτερα μυστικά της σκακιστικής τέχνης. Το δεύτερο μέρος ήταν αφιερωμένο στους ενήλικες σκακιστές της πόλης μας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών για την παραχώρηση της αίθουσας Δημήτρης Χατζής, την Περιφέρεια και το Δήμο Ιωαννίνων για τη στήριξη και την παρουσία τους, την Κάισσα Ιωαννίνων για την ευγενική της χορηγία και τον κύριο Μιχαήλ Παππά για την τεχνική υποστήριξη της εκδήλωσης.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Add