3/8/13

Μετακομίζουμε...


Έπειτα από αρκετά χρόνια επί της Δωδώνης ο Σύλλογος Ιωαννιτών Σκακιστών βρίσκεται το διάστημα αυτό σε μία διαδικασία αλλαγής χώρου. Χάρη στις ενέργειες κυρίως του προέδρου κ. Συγκούνα Κων/νου και τη βοήθεια της Περιφέρειας Ηπείρου, εξασφαλίσαμε ένα χώρο στη γωνία των οδών Χρήστου Κατσαρή και Αγίας Μαρίνας, κάτω από τα Λιθαρίτσια, στο χώρο του παλιού Κτηνιατρείου. 


Προβολή Σύλλογος Ιωαννιτών Σκακιστών σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους


Τις ημέρες αυτές γίνονται εργασίες εκεί, προκειμένου στα τέλη Αυγούστου, αρχές Σεπτεμβρίου να είναι όλα έτοιμα και ο χώρος να πληροί τις προϋποθέσεις που θέλουμε, ώστε να φιλοξενήσει τα παιδιά που παρακολουθούν μαθήματα στο σύλλογό μας. 

Όπως καταλαβαίνετε η όλη διαδικασία είναι χρονοβόρα, αλλά κυρίως απαιτεί και χρήματα. Ο Σύλλογος Ιωαννιτών Σκακιστών είναι ένα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα σωματείο, που στόχο του έχει τη διάδοση του σκακιού. Για το λόγο αυτό στηριζόμαστε στην εθελοντική προσφορά των μελών μας, αλλά και των ανθρώπων που έχουν διάθεση και χρόνο να μας στηρίξουν.

Καλούμε όποιον μπορεί να βοηθήσει είτε με υλικά μέσα είτε με προσωπική εργασία, ώστε να συνεισφέρει στην αναβάθμιση και την ανάδειξη του χώρου.

 Για τον καλύτερο συντονισμό μπορείτε να επικοινωνήσετε 
με τον πρόεδρο του συλλόγου, 
κ. Κων/νο Συγκούνα στο 6945268688.