22/12/15

Merry Christmas!

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου Ιωαννιτών Σκακιστών σας ευχόμαστε 
Χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία!

  • Την επομένη της γιορτής των Χριστουγέννων (26/12/2015), το απόγευμα, γύρω στις 5:30 μ.μ. προγραμματίζεται τουρνουά rapid στην αίθουσα του σωματείου. Όσοι πιστοί προσέλθετε!

Παίζουμε σκάκι για την κιβωτό: update

Ο Αριστοτέλης μάλλον πρέπει να θεωρείται ο πατέρας της ιδέας του "crowdsourcing", της συνεισφοράς δηλ. πολλών, ώστε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα· ωστόσο οι άνθρωποι που ασχολούνται με συλλόγους το γνωρίζουν καλά, αφού, για να επιτύχει μία διοργάνωση, χρειάζεται όντως η προσπάθεια πολλών. Για το λόγο αυτό ευχαριστούμε κατ' αρχάς τον κ. Τζαχρήστα Κων/νο και τη Δ. Ηγουμενίδου, που βοήθησαν ουσιαστικά στην διοργάνωση· την Ευγενία Πατσέλη για την αρχική ιδέα και την προσπάθειά της όλο αυτό το διάστημα, αλλά και όλους τους υπόλοιπους που συνεισέφεραν για τα παιδιά της Κιβωτού στο μέτρο που ο καθένας μπορούσε. Φυσικά ευχαριστούμε και εκείνους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και βοήθησαν στο σκοπό που είχε τεθεί.  Ακολουθούν ορισμένες φωτογραφίες από την εκδήλωση: 


Ο Νικόλας Τεπελένης επί τῷ ἔργῳ! Σε ένα σύνολο 40 περίπου παιδιών παραχώρησε μία ισοπαλία, στην Μιράντα Γιούτσου. Ίσως το κόκκινο σκουφάκι (ψάξτε την προηγούμενη φωτογραφία) να τη βοήθησε, ώστε να μείνει συγκεντρωμένη!

Η εκδήλωση περιελάμβανε και ελεύθερο παιχνίδι, κυρίως για τους μεγάλους, αλλά και για τα παιδιά που περίμεναν να συμμετάσχουν στο σιμουλτανέ. 



15/12/15

Παίζουμε Σκάκι για την Κιβωτό

 ΔΕΛΤΙΟ TYΠΟΥ

Ο Σύλλογος Ιωαννιτών Σκακιστών 
διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση 
για τους μικρούς σκακιστές της πόλης μας 
την Κυριακή στις 20/12/2015 
στο BLUE Café Καπλάνη 5, 
στις 11:00 π.μ. 

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει:
  1. Σιμουλτανέ (50 μικροί σκακιστές θα αντιμετωπίσουν ταυτόχρονα τον ισχυρό Μετρ της πόλης μας Νικόλα Τεπελένη).
  2. Ελεύθερο παιχνίδι για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του σκακιού.
  3. Γνωρίζω το Σκάκι (εκμάθηση σε όσους θέλουν να γνωρίσουν το σκάκι).
  4. Σε αυτήν την εκδήλωση θα έχουμε την χαρά να έχουμε μαζί μας την Κιβωτό του Κόσμου και ο Σύλλογός μας θα ενισχύσει το έργο της. 
  5. Στο τέλος της εκδήλωσης θα κληρωθούν δώρα για τους μικρούς μας φίλους.
  6. Δηλώσεις συμμετοχής έως το Σάββατο 19/12/2015. 
  7. Τηλ. Επικοινωνίας: 6949974378