19/11/13

Σκάκι στα σχολεία

[ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ από το kesarisblogspot.gr]  

Έπειτα από το 26ο ακολούθησε το "Γένεσις" και σήμερα το 5ο Δημοτικό σχολείο! Το σκάκι ενθουσίασε τόσο πολύ τα παιδιά τα οποία συνέχισαν να παίζουν και στα διαλείμματα!

Ο Σύλλογος Ιωαννιτών Σκακιστών από την αρχή της φετινής χρονιάς προσφέρει δυο ώρες δωρεάν μάθημα σε όλα τα παιδιά των σχολείων. Με αυτό το πρόγραμμα ευελπιστούμε να γνωρίσουμε το αγαπημένο μας πνευματικό παιχνίδι σε όλους τους μικρούς μας φίλους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για ακόμη μια φορά την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Ιωαννίνων, η οποία μας επέτρεψε να κάνουμε μάθημα στα σχολεία τις πρωινές ώρες. Επίσης, να ευχαριστήσουμε τη Διεύθυνση των σχολείων οι οποίοι μας ενθάρρυναν και οργάνωσαν κατάλληλα το σχολικό τους πρόγραμμα, ώστε να γίνει η παρουσίαση του σκακιού σε όλα τα τμήματα. Τέλος, να ευχαριστήσουμε τις δασκάλες και  τους δασκάλους για τη βοήθειά τους σε τεχνικά θέματα και την παραχώρηση της διδακτική τους ώρας.

Ημέρα για σκάκι! 

Έτσι λοιπόν το κάθε σχολείο μπορεί να αφιερώσει μία ή δύο μέρες στο σκάκι και οι μαθητές, αλλά και οι εκπαιδευτικοί, να γνωρίσουν το πιο δημοφιλές επιτραπέζιο παιχνίδι στον πλανήτη μας. Και αυτό ήταν μόνο η αρχή! Ενδιαφέρον έχουν παρουσιάσει αρκετά σχολεία εντός και εκτός των Ιωαννίνων. Για παράδειγμα, το 18ο Δημοτικό Σχολείο, το Αρσάκειο, το Δημοτικό σχολείο Μετσόβου κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Σύλλογό μας:
Α) Στο τηλέφωνο 26510-75485
 Β) Να περάσετε από το χώρο μας, ο οποίος βρίσκεται βρίσκεται στη γωνία των οδών Χρήστου Κατσάρη και Αγίας Μαρίνας, κάτω από τα Λιθαρίτσια, απέναντι από το δημοτικό ραδιόφωνο, στο χώρο του παλιού Κτηνιατρείου.
Γ) Να μιλήσετε με τον υπεύθυνο του προγράμματος κ Άγγελο Καίσαρη, τηλ. 6973489528. 

Μην ξεχνάτε τέλος ότι κάθε Κυριακή από τις 11:00 πμ έως τις 14:00μμ η αίθουσά μας λειτουργεί για ελεύθερο παιχνίδι! 

Ελάτε να παίξουμε σκάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Add