1/5/14

Πανελλήνιο Μαθητικό Πρωτάθλημα - Ερέτρια 2014

Το διήμερο 25-27 Απριλίου διεξήχθησαν στην πόλη της Ερέτριας τα πανελλήνια μαθητικά πρωταθλήματα για το 2014. 
   
   Πρόκειται για μία μαζική, όπως φαίνεται άλλωστε και από τη φωτογραφία, εκδήλωση, στην οποία δίνεται η δυνατότητα σε πολλά παιδιά από όλη την Ελλάδα να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους. Από την πόλη μας υπήρξε συμμετοχή σχεδόν σε όλες τις τάξεις του Δημοτικού και τις πρώτες τάξεις του Γυμνασίου. 
   Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους κατ' αρχάς και για τα αποτελέσματα που ο καθένας-η καθεμία τους σημείωσε. Πρόκειται για μία ιδιαίτερη στιγμή τόσο για τα ίδια, όσο και για τους γονείς τους, την οποία αξίζει να ζήσουν και να τη χαρούν. 
   Πιο συγκεκριμένα τώρα στην κατηγορία των νηπίων η Γιούτσου Ακυλίνα σημείωσε 7 βαθμούς και κατέλαβε την 3η θέση! 



Στην πρώτη δημοτικού ο αδελφός της Ακυλίνας, ο Βασίλης Γιούτσος κατέλαβε με 7 βαθμούς επίσης την 2η θέση!

Συγχαρητήρια και στα δύο παιδιά για την επιτυχία τους! Τα καλύτερα έρχονται!

Στην τρίτη δημοτικού ο Τζαχρήστας Γιώργος σημείωσε 4,5 βαθμούς. Σίγουρα σε μία μελλοντική διοργάνωση ο Γιώργος θα είναι από αυτούς που θα διακριθούν, αφού φαίνεται να έχει μεγάλη διάθεση να μάθει και να γίνει καλύτερος! 

Στην τετάρτη Δημοτικού η Ιωαννίδη Αρχοντία με 5 βαθμούς. Η Άρια είναι ήδη αρκετά χρόνια κοντά στην ομάδα και έχει κάποια εμπειρία από ανάλογους αγώνες. Σίγουρα διαθέτει το ταλέντο και ελπίζουμε τα επόμενα χρόνια να σημειώσει και τις ανάλογες επιτυχίες. 

Στην πέμπτη Δημοτικού η Λιάμη Αφροδίτη με 3, 5 βαθμούς, ενώ στην Έκτη τάξη ο Θεοδώρου Χρήστος-Βαλεντίνος με 5 βαθμούς. 
Τον βλέπετε εδώ στο βάθος να παίζει μία παρτίδα με τον Παναγιώτη Καζαντζίδη. 
Στο Γυμνάσιο (Α΄ γυμνασίου) αγωνίστηκαν οι Τζαχρήστος Ιωάννης και Ιωαννίδης Γεράσιμος, οι οποίοι σημείωσαν και οι δύο από 3 βαθμούς.
Ο Γεράσιμος λίγο πριν την έναρξη μίας παρτίδας του στην Ερέτρια. 
Σκέφτηκα να κλείσω το μικρό αυτό αφιέρωμα όχι με μία ακόμη φωτογραφία του Γιάννη Τζαχρήστα, αλλά με ένα σύντομο βίντεο όπου τον βλέπουμε να ερμηνεύει το κομμάτι τα "κύματα του Δούναβη"


γεγονός που αποδεικνύει πώς όλα αυτά είναι παιδιά με πολλά ταλέντα! Το σκάκι ελπίζουμε να τους δίνει τη χαρά των επιτυχιών, την ευκαιρία να γνωρίσουν νέα μέρη και άλλους ανθρώπους, τη δημιουργικότητα την ώρα της παρτίδας, που χρειάζεται να νιώθει ένας άνθρωπος, αλλά και την πειθαρχία που χρειάζεται κάποιος, ώστε να εκπληρώνει τους στόχους του.

Συγχαρητήρια σε όλους και καλή συνέχεια σε μελλοντικές διοργανώσεις! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Add