4/10/17

1ο Φοιτητικό τουρνουά Ιωαννίνων 2017

 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ:
1ο Φοιτητικό τουρνουά Ιωαννίνων 2017.

Ο Σύλλογος Ιωαννιτών Σκακιστών προκηρύσσει το 1ο Φοιτητικό τουρνουά Ιωαννίνων 2017.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ: Τους αγώνες διοργανώνει ο Σύλλογος Ιωαννιτών Σκακιστών. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, ώρα 6:00 μ.μ. στον Σύλλογο Ιωαννιτών Σκακιστών, Αγίας Μαρίνας 58 (απέναντι από το Δημοτικό Ραδιόφωνο, πίσω από το Πνευματικό Κέντρο).

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής στο 1ο Φοιτητικό τουρνουά Ιωαννίνων 2017 έχουν οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου, καθώς και οι υποψήφιοι Διδάκτορες.

ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Το παράβολο συμμετοχής, για κάθε παίχτη, ορίζεται στα 5 ευρώ, το οποίο και πρέπει να κατατεθεί έως και την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου. Σε περίπτωση μη εμφάνισης του αθλητή στους αγώνες, το παράβολο δεν επιστρέφεται.

ΕΠΑΘΛΑ ΑΓΩΝΩΝ: Μετάλλια (χρυσό, ασημένιο, χάλκινο) οι τρεις πρώτοι της γενικής κατάταξης, καθώς και οι τρεις πρώτοι φοιτητές που δεν έχουν αξιολόγηση έλο. Μετάλλιο επίσης θα δοθεί στην πρώτη φοιτήτρια του τουρνουά, καθώς και στην πρώτη φοιτήτρια που δεν έχει αξιολόγηση έλο.
Επίσης ο Νικητής του τουρνουά, θα λάβει ως επιπρόσθετο έπαθλο 50 ευρώ. Για την ανάδειξη του Νικητή σε περίπτωση ισοβαθμίας, θα διεξαχθεί αγώνας μπαράζ, μεταξύ των ισοβαθμούντων. Για τις υπόλοιπες θέσεις θα ισχύσει η άρση των ισοβαθμιών σύμφωνα με τα κριτήρια Μπούχολτζ.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ:
Οι αγώνες θα διεξαχθούν με Ελβετικό σύστημα 5 γύρων. Ο Διευθυντής των Αγώνων σε συνεννόηση με τον επικεφαλής διαιτητή μπορεί να αλλάξει το σύστημα των αγώνων ανάλογα με τον τελικό αριθμό των συμμετοχών.

ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΕΨΗΣ:
Οι παίχτες θα έχουν στη διάθεσή τους 15 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα ανά κίνηση.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΩΝΩΝ – ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Διευθυντής Αγώνων ορίζεται ο Παπαγεωργίου Ιωάννης και Επικεφαλής Διαιτητής ο Μπενάτσης Αλέξανδρος.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνονται στο e-mail του συλλόγου: ioa_chess_club@yahoo.gr μέχρι την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017.
Λόγω περιορισμού στο ανώτατο όριο των φοιτητών που μπορεί να φιλοξενήσει η διοργάνωση, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε και με τον κ. Ιωάννη Παπαγεωργίου τηλ: 6972873945 ή να απευθυνθείτε στο Σύλλογο Ιωαννιτών Σκακιστών -Αγ. Μαρίνης 58 τηλ: 2651075485 (απογεύματα).
ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ στην προθεσμία υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής.
ΓΕΝΙΚΑ:
Για κάθε ζήτημα που δεν προβλέπεται από αυτή την Προκήρυξη ή από τους κανονισμούς της FIDE και της ΕΣΟ, αρμόδια είναι η διεύθυνση των αγώνων.
Διευκρινίζεται ότι επιτρέπεται στους θεατές η φωτογράφηση των συμμετεχόντων τα πρώτα 5 λεπτά των αγώνων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                        Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ                                                                  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΝΑΤΣΗΣΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Add